Töihin tarjoilijaksi tai kokiksi Suomen nopeimmin kasvavalle golftoimijalle?

Haemme asiakasyrityksellemme GoGolf Finland Oy:lle kassatarjoilijoita ja kokkeja määräaikaiseen työsuhteeseen golfkenttien klubeille kesäsesongille 2022. Haemme tiimin vahvistusta vielä seuraaviin toimipaikkoihin:

– Hills by GoGolfiin Vihdin Jokikunnalle
– Kurk Golfiin ja Peuramaa Golfiin Kirkkonummelle

Meillä GoGolfilla on mahtava tekemisen meininki, joten mikäli olet aktiivinen ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettu tyyppi, sovit varmasti joukkoomme!

Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan ja töitä riittää kokoaikatyönä syys-lokakuulle 2022 saakka. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta golfklubien syrjäisen sijainnin vuoksi.

Kokilta toivomme työtä pelkäämätöntä asennetta sekä valmiutta itsenäiseen työhön. Sinulla on aiempaa kokemusta keittiötyöskentelystä ja pystyt joustavasti tekemään myös pidempiä päiviä. Kokin palkkaus on kokemuksesta riippuen tuntipalkkana 15-17 euroa tunnissa tai kuukausipalkkana 2800 euroa kuukaudessa.

Kassatarjoilijalta toivomme aiempaa kokemusta salitarjoilusta sekä iloista palveluasennetta. Odotamme hakijalta hygieniapassia ja katsomme eduksi anniskelupassin. Passit ovat tarvittaessa vielä mahdollisia suorittaa ennen sesongin alkua.

Tule täydentämään loistotiimiämme ja varmista paikkasi jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut ja mihin kohteeseen haet.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Kirkkonummi, Vihti

Haku alkaa:
16.05.2022

Haku päättyy:
30.05.2022