Tarjolla kokin ja salitarjoilijan tehtäviä loistavassa porukassa upealla paikalla Saimaan rannalla! Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja muut kattavat henkilöstöedut Järvisydämen eri aktiviteetteihin ja palveluihin. Tarjoamme myös majoitusmahdollisuuden.

Haemme osaajia Hotel & Spa Resort Järvisydämeen kesäsesongille 2021 määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat toukokuussa ja tarjolla on eri pituisia työsuhteita pitkälle syksyyn sopimuksen mukaan. Sinulla on mahdollisuus työskennellä osa- tai kokoaikaisesti.

Hakemamme henkilöt ovat asiakaspalveluhenkisiä, reippaita ja iloisia. Tehtävässä edellytämme hakijalta hygieniapassia. Katsomme eduksesi alan aikaisemman työkokemuksen sekä anniskelupassin. Eduksesi on myös taito palvella asiakkaita sujuvasti englannin kielellä.

Alue kasvaa ja kehittyy hurjaa vauhtia, joten sinulla on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja olla osa kasvavaa ammattilaisten joukkoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, olethan ajoissa liikkeessä, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Rantasalmi

Haku alkaa:
30.04.2021

Haku päättyy:
09.05.2021