Etsimme kassatarjoilijoita sekä kokkeja kesälle 2023 Korkeasaaren ravintoloihin Karhuun ja Pukkiin. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan ja voit työskennellä joustavasti kesä-elokuun välisen ajan.

Korkeasaaressa on kaksi ravintolaa, Karhu ja Pukki. Ravintola Karhusta voi keväästä syksyyn tarkkailla karhujen puuhastelua, terassilta on näkymä merelle sekä lasten leikkipuistoon. Ravintola Pukissa voit kokea ripauksen vanhan ajan loistoa ja tunnelmaa keskellä Korkeasaarta, 1800-luvun koristeellisessa huvilassa.

Tarjoilijana sinulla ei tarvitse olla aiempaa AC-kokemusta, vaan meille tärkeintä on asiakaspalveluhenkinen asenne sekä ahkera työote. Sinulla ei hymy hyydy kiireenkään keskellä ja olet valmis oppimaan tekemällä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen tarjoilusta sekä alan koulutustaustan.

Kokin tehtävissä pääset valmistamaan suussa sulavia noutopöydän antimia sekä purtavan hyviä makuelämyksiä. Keittiön puolella pärjäät hyvin englannin tai suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle:

  • Palkkauksen sopimuksen mukaan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden
  • Ilmaislippuja Korkeasaareen sekä pääset myös itse käymään veloituksetta
  • Mahdollisuuden työpaikkaruokailuun upeissa henkilöstöravintoloissa
  • Ravintoloista ja kahviloista tuotteita jopa -50 %
  • Kunnon tauot työpäivän aikana, jolloin voit poistua toimipisteeltä

Varmista unohtumaton kesä Korkeasaaressa jättämällä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella.

Kaipaatko lisätietoja? Otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi  

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
24.01.2023

Haku päättyy:
05.02.2023