Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Kunkkuun kokkia ja tarjoilijoita määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudelle 2021-2022 Tahkovuorelle. Työn aloitus on marraskuussa 2021. 

Työvuorot ovat viikonloppupainotteisia, mutta vuoroja voi olla myös arkipäivisin. Tarjoamme myös mahdollisuuden kokoaikatyöhön. 

Tahkon Kunkuin viihde- ja ruokaravintola tarjoaa legendaariset burgerit, tunnelmallisen a la carte -ravintolan sekä huikeat After Ski-ja yökerhobileet

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa www.ravintolakunkku.com

Kokki:

Haemme tiimin täydennykseksi huippuasenteella varustettua kokkia. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva tai jo kokeneempi tekijä – saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joten innokas ja oppimishaluinen ote työhön on menestyksen avain! Tehtävänkuva edellyttää hygieniapassia. 

Tarjoilija:

Parhaan asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle sydäntäsi lähellä. Olet toimeen tarttuva, positiivinen ja omaat erinomaiset tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Aikaisempi kokemus alan tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta ethän epäröi jättää hakemusta, sillä saat perehdytyksen huipputiimiltä. Eduksesi on hygienia- ja anniskelupassi. 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle työn Tahkon upeissa talvimaisemissa rennossa ilmapiirissä, majoitusmahdollisuuden sekä alueen kattavat henkilökuntaedut! 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jos kaipaat tehtävästä lisätietoja, otathan yhteyttä Lauri Jalkanen puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
01.10.2021

Haku päättyy:
31.10.2021