Haemme tapahtuma- ja ravintolatyöntekijöitä toteuttamaan viihtyisää palvelukokemusta Kuopion ja Tahkon alueella järjestettäviin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Hakemamme henkilöt ovat reippaalla ja positiivisella asenteella varustettuja tiimipelaajia. Meille tärkeintä on oppimishaluinen ja reipas asenne, sillä perehdytämme tehtävään, mutta voit olla myös jo kokeneempi konkari!

Työtuntien määrät ovat joustavasti sovittavissa sinulle sopiviksi töiden painottuen viikonloppuihin, joten tehtävät sopivat myös hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen! Työn aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja hygieniapassin, mutteivat ne ole välttämättömiä. Toimeen tarttuva ja ripeä työote ratkaisevat, joten ethän epäile jättää hakemustasi!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella ja hae mukaan tapahtumien eturiviin. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Kerromme mielellämme lisää. Otathan yhteyttä Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio, Nilsiä

Haku alkaa:
26.10.2022

Haku päättyy:
31.01.2023