Haemme Ponsse Oyj:lle hitsaajia pidempiaikaiseen työsuhteeseen Vieremän metsäkonetehtaalle. Työ on kokoaikainen ja alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Alussa oli savotta, pokasaha ja Einari. Tänään maailman parhaat metsäkoneet.

Ponsse Oyj on tänä päivänä yksi maailman suurimmista tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden valmistajista. Yritys sijaitsee edelleen samalla paikalla Vieremällä kuin perustamisvuonnaan 1970.

Hitsaajana Ponssella:

Työskentelet metsäkoneiden valmistusprosessissa. Työ on monipuolista MAG-hitsausta metsäkoneiden kokoonpanossa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää joko alan ammatillista tutkintoa tai aiempaa työkokemusta hitsauksesta.

Ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä työyhteisön täyden tuen. Arvostamme motivaatiota oppia sekä oikeaa asennetta tekemiseen. Työympäristömme on nykyaikainen ja tehokas.

Tarjoamme sinulle nykyaikaisen ja tehokkaan työympäristön sekä työyhteisön täyden tuen tehtävään metsäkonealan huipulta:

Metsäkonetehtaan sisälogistiikka on kehitetty vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin. Ponsselaisuus on lupsakkaa ja reilua meininkiä – asiakasta palvellaan ja töitä tehdään tosissaan, muttei totisina. Työyhteisössämme työskentelee kymmeniä innokkaita, motivoituneita ja ammattitaitoisia henkilöitä.  Yrityksen menestyksestä otetaan ja kannetaan vastuuta yhdessä. Henkilöstön merkitystä ja arvostusta on Ponssella aina korostettu. Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin, kokee työnsä mielekkääksi ja haluaa kehittyä työssään.

Tutustu lisää Ponsseen osoitteessa www.ponsse.com/fi/

Voit myös käydä katsomassa uratarinoita Ponsselta osoitteessa: https://ura.ponsse.com/

Haluatko liittyä joukkoomme?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Osuma Henkilöstöpalvelut Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Vieremä

Haku alkaa:
20.01.2023

Haku päättyy:
01.06.2023