Haemme suorarekrytointina lähihoitajia ja sairaanhoitajia hengityshalvausyksikköön kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopion yliopistolliselle sairaalalle. Työ on 3-vuorotyötä. Työn aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävässä lähihoitajan palkkaus on 2320,10 €/kk ja sairaanhoitajan palkkaus on 2612,79 €/kk.

Hengityshalvausyksikkö huolehtii hengityshalvauspotilaiden hoidosta sairaalan ulkopuolella 24/7.  Potilaat ovat hengityshalvauksen vuoksi pitkäaikaista hoitoa hengityskoneessa tarvitsevia. Hoito on pääsääntöisesti kotona tapahtuvaa hoitoa, jossa työnkuvaasi kuuluu potilaan kokonaisvaltainen perushoito ja laitevalvonta yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Hengityshalvausyksikössä toimiminen aloitetaan perehtymisellä sairaalassa tutustumalla potilaaseen ja perehtymällä hengityskoneen käyttöön.

Hoitajana työskentelet osana moniammatillista työyhteisöä, jonka vuoksi meille on tärkeää, että työntekijöillämme on hyvät tiimityötaidot sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme innostunutta palveluasennetta, ihmisläheistä työotetta sekä valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa ja työyksikön toimintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna lähihoitajana tai sairaanhoitajana. Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Osuma Henkilöstöpalvelut Jani Lindqvist puh. 050 565 9987jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
23.06.2022

Haku päättyy:
07.07.2022