Etsimme asiakasyrityksellemme ravintola Sipuliin hovimestaria toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävässä palkkaus ja työn aloitus ovat sopimuksen mukaan – työt voi halutessaan aloittaa, vaikka heti!

Hovimestarina toimit mukana ravintola Sipulin tilaisuuksien vetämisessä ja toteuttamisessa. Etsimämme henkilö omaa asiakaspalveluhenkisyyttä, palvelualttiutta ja halua tarjota asiakkaille paras asiakaskokemus. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot, etkä hätkähdä paineenkaan alla.  Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta a la carte -työskentelystä tai bankettipuolelta, ja voit olla myös urallesi seuraavaa askelta etsivä ravintola-alan taitaja! Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Vanhaan punatiiliseen satamamakasiiniin rakennettu Sipuli on poikkeuksellisen monipuolinen ravintolakokonaisuus. Sipuliin kuuluu merihenkisiä kabinetteja ja monipuolisia erilaisiin tilaisuuksiin sopivia tiloja. Ravintola Sipuli onkin yksi Helsingin suosituimmista yritystapahtumien ja yksityistilaisuuksien tapahtumapaikoista. www.ravintolasipuli.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella ja varmista paikkasi Helsingin tapahtumien mukana! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
04.10.2022

Haku päättyy:
09.12.2022