Etsimme Helsinkiin Ravintola Strindbergin joukkoon ammattitaitoista hovimestaria huolehtimaan uskollisista asiakkaista ja ammattitaitoisesta tiimistä. Työsuhde on vakituinen ja työtunteja on sopimuksen mukaan 102 h/3vko tai 90 h/3vko. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.  

Etsimämme henkilö on omaa asiakaspalveluhenkisyyttä, palvelualttiutta ja halua tarjota asiakkaille paras asiakaskokemus. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot, etkä hätkähdä paineen alla.  Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta a la carte -työskentelystä, sekä vuorojen esimiestyöstä. Tehtävä edellyttää hygieniapassin. Eduksi katsomme ravintola-alan koulutuksen ja anniskelupassin.

Klassisia makuja Esplanadin kauniissa maisemissa. Strindbergin toisen kerroksen ravintolan kutsuva miljöö on yhtaikaa vilkkaan kaupunkimainen ja miellyttävän tunnelmallinen. Korkeatasoinen keittiö yhdistää aina suositun pohjoismaisen ruuan, tämän päivän kansainvälisiin makuihin ja tyyleihin. www.strindberg.fi

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin Helsingin historiallisella sijainnilla ja loistavilla henkilökuntaeduilla!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella ja varmista paikkasi yhdessä Helsingin upeimmista ravintoloista! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
23.02.2023

Haku päättyy:
28.03.2023