Vanha ylioppilastalo on legendaarinen tapahtumien viettopaikka, joka hakee nyt hovimestaria Helsingin sykkivään ytimeen!

Etsimme hovimestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vanhalle Ylioppilastalolle Helsinkiin. Työ on kokoaikatyötä työtunteja ollen 112,5 h/3 vko. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Vanhalla ylioppilastalolla pääset osaksi tapahtumaravintolan monipuolista arkea ja juhlaa. Työviikkosi täyttyvät kokouksista, illallisista, messuista ja seminaareista. Tiimissä on paikka vieraanvaraisuuden ammattilaiselle, jolla on hyvä tilannetaju, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon asiakas edellä sekä positiivinen ja varma ote työhön. Toivomme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja katsomme eduksi alalle soveltuvan koulutuksen.

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme käyttöösi NoHon kattavat henkilökuntaedut. Tule tekemään meidän kanssamme mahtavia tapahtumia – meillä on kivaa! Käy tutustumassa toimintaan osoitteessa: www.vanhaylioppilastalo.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
07.09.2023

Haku päättyy:
04.10.2023