Haemme suorarekrytointina Gebwell Oy:lle huoltoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tehtävä on kokoaikainen ja työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Huoltoasentajana lämpöpumppukohteissa

Huoltoasentajana vastaat Gebwell laitteiden kentällä tehtävistä huoltotöistä, käyttöönotoista ja käytön opastuksista. Toimit osana AfterSales-organisaatiota, sinulla on käytettävissä tehtaan ja organisaation tekninen tuki sekä tietotaito. Vastaat Etelä-Suomen alueella tehtävistä kenttätöistä, joita ohjataan Leppävirralta käsin.

Etsimme tiimin vahvistukseksi lämpöpumppujen moniosaajaa, joka työskentelee itsenäisesti kohteissa. Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta lämpöpumppujen huollosta, sekä kylmäalan asentajan pätevyyttä. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja suhtaudut innolla uusiin haasteisiin. Työnkuva edellyttää suomen kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden työskennellä alan johtavien tuotteiden parissa
  • Huoltoauton ja työvälineet käyttöösi
  • Palkkauksen kokemuksesi ja osaamisesi mukaan

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan. Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: https://gebwell.fi/

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Ikonen, 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa

Haku alkaa:
13.07.2022

Haku päättyy:
14.08.2022