HUOLLON AMMATTILAINEN? HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ!

Huoltoasentaja

Parviainen Heavy Oy on Dieci-kurottajien- ja Romastor-pyörivienpiikkien toimittaja. Tarjontaan kuuluvat korkealaatuiset Dieci-kurottajat, kattavat jälkimarkkinapalvelut ja tekniset ratkaisut mm. maanpäälliseen ja -alaiseen nostamiseen sekä siirtoon. Myyntiyhtiö työllistää noin 4 henkeä ja sillä on toimipiste Mäntsälässä. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Mäntsälän toimipaikan alaisuuteen määräaikaiseen työsuhteeseen aktiivista ja ammattitaitoista huoltoasentajaa, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kotikielesi voi olla englanti / italia.

Keskeiset tehtävät

Tehtäviisi kuuluvat Dieci-kurottajien huolto, korjaus sekä tekninen neuvonta. Teemme myös huolto- sekä korjaustöitä muun merkkisiin kurottajiin sekä nostolaitteisiin, teknisten ongelmien ratkaisuun sekä uusien laitteiden asennuksiin ja käyttöönottoihin liittyviin tehtäviin. Työskentelet pääosin Mäntsälän toimipisteellä.

Odotamme sinulta

– Soveltuvaa teknistä koulutusta esim. koneenasentaja tai raskaskoneasentaja
– Muutaman vuoden työkokemusta, mutta juuri valmistuneetkin huomioidaan
– Perustason tietotekniikkataitoja
– Voimassa olevaa ajokorttia ja matkustusvalmiutta
– Asiakaspalveluasennetta
– Joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön sekä halua oppia uutta

Englannin tai italian kielen taito sekä kokemuksesi raskaskoneiden kunnossapidosta, koneasennuksesta, sähköasennuksesta/hitsauksesta ja hydrauliikasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sekä vaihtelevia, itsenäisiä ja mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa. Saat perehdytyksen, tukea ammattitaitoiselta huoltotiimiltä sekä ison kansainvälisen yrityksen DIECI S.L. R koulutukset.

Lisäksi tarjoamme sinulle kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me Parviainen Heavyssä uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Mäntsälä

Haku alkaa:
10.06.2020

Haku päättyy:
19.08.2020