Haemme Ponsse Oyj:lle huoltoasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Hyvinkään huoltopalvelukeskukseen. Työ on kokoaikainen, ja työsuhde solmitaan ajalle 9.10.2023 – 14.10.2024.

Alussa oli savotta, pokasaha ja Einari. Tänään maailman parhaat metsäkoneet.

Ponsse Oyj on tänä päivänä yksi maailman suurimmista tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden valmistajista. Metsäkoneiden hyvä toimintavalmius vaatii vahvaa osaamista myös huoltopalveluilta.

Huoltoasentajana Ponssella

Työskentelet metsäkoneiden määräaikaishuoltojen ja niihin liittyvien lisätöiden parissa itsenäisesti huoltopalveluiden tiimissä. Työpäiväsi koostuvat monipuolisista koneiden vianhaku-, korjaus- ja huoltotehtävistä. Tehtävä edellyttää työkoneiden sähkö-, hydrauliikka- ja tietojärjestelmien tuntemusta.

Katsomme eduksesi alalle soveltuvan ammatillisen koulutuksen sekä aiemman työkokemuksen. Ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Arvostamme motivaatiota oppia sekä asiakassuuntautunutta työotetta.

Tarjoamme sinulle nykyaikaisen ja tehokkaan työympäristön sekä työyhteisön täyden tuen tehtävään metsäkonealan huipulta.

Ponsselaisuus on lupsakkaa ja reilua meininkiä – asiakasta palvellaan ja töitä tehdään tosissaan, muttei totisina. Työyhteisössämme työskentelee kymmeniä innokkaita, motivoituneita ja ammattitaitoisia henkilöitä.  Yrityksen menestyksestä otetaan ja kannetaan vastuuta yhdessä. Henkilöstön merkitystä ja arvostusta on Ponssella aina korostettu. Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin, kokee työnsä mielekkääksi ja haluaa kehittyä työssään.

Tutustu lisää Ponsseen osoitteessa: www.ponsse.com/fi/
Voit myös käydä katsomassa uratarinoita Ponsselta osoitteessa: https://ura.ponsse.com/

Haluatko liittyä joukkoon?

Jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä: Osuma Henkilöstöpalvelut Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hyvinkää

Haku alkaa:
18.09.2023

Haku päättyy:
01.10.2023