Kääritäänkö hihat? Nyt on huoltomiehelle hommia!

Haemme asiakasyrityksellemme Laikas Oy:lle huoltotyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun. Työ on kokoaikainen päivätyö ja työt pääsee aloittamaan heti. Kuukausipalkan lisäksi tekijöille maksetaan tulososa.

Laikas on teollisuuden asiantuntija ja kumppani, jolta saat kattavat hyllytys-, vuokraus-, tuki-, huolto- ja seurantapalvelut luotettavasti ja nopeasti. Perheyrityksellämme on yli 16 vuoden kokemus teollisuuden palveluntuottajana Suomessa. Tehtävämme on pitää kipinä yllä, jotta asiakkaidemme työt eivät koskaan keskeydy turhaan.

Käy tutustumassa yritykseen lisää www.laikas.fi

Huoltotyöntekijänä Laikaksella

Toimit osana huoltopalveluiden tiimiä, joka vastaa asiakkaan konekannan korjauksesta ja ennakoivasta huollosta. Työskentelet pääasiassa hitsauskoneiden huollon parissa. Parhaat valmiudet tehtäviin antavat elektroniikka- ja/tai automaatioalan peruskoulutus sekä mahdollinen aiempi kokemus sähkölaitteiden korjauksesta.

Yhteistyökykyinen ja oppimishaluinen tekijä sopii tiimiimme parhaiten. Asianmukaisten huoltotyötilojen ja ammattitaitoa kehittävien koulutusten lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden huoltomyynnissä kehittymiseen. 

Heräsikö kiinnostuksen kipinä? Hae mukaan joukkoon pian!

Jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Osuma Henkilöstöpalvelut Oy Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Haku alkaa:
14.04.2023

Haku päättyy:
07.06.2023