Haemme asiakasyrityksellemme infrasuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen, ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpisteesi voi sijaita esimerkiksi Kuopiossa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä tai Kokkolassa, mutta työt onnistuvat hyvin myös etänä, joten paikkakunta voi olla mikä tahansa.

Tarjoamme työn kotimaisessa ja moderniotteisessa yrityksessä, jossa tehokkaiden ja laadukkaiden ratkaisujen taustalla on laajalla osaamisella varustettu lämminhenkinen tiimi. Toivomme pitkäaikaista tekijää, jolla on uskallusta kertoa omia ideoitaan ja jakaa osaamistaan tarvittaessa tiiminkin tueksi. Maksamme tekijälle mielellämme osaamista vastaavaa palkkaa sekä huolehdimme viihtyvyydestä esimerkiksi säännöllisillä virkistyspäivillä.

Toivomme hakijalta vähintään 3 vuoden työkokemusta infa- tai ympäristöalan suunnittelutyöstä, minkä myötä alan suunnitteluohjelmistot, suunnittelua ohjaavat julkaisut ja vaatimukset, kuten InfraRYL, sekä urakka-asiakirjat ovat tulleet tutuiksi. Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää, joten toivomme työkokemusta myös ympäristönsuojelurakenteista. Katsomme eduksi geoteknisen tuntemuksen.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Aloitamme esihaastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Lindqvist, 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Keski-Suomi, Jyväskylä, Lappi, Rovaniemi, Pirkanmaa, Tampere, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
14.04.2022

Haku päättyy:
29.05.2022