Haemme asiakasyrityksellemme Virranta-yhtiölle IV-asentajia määräaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Työ on kokoaikatyötä ja töiden sujuessa hyvin on sinulla mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Virranta-yhtiöt tarjoaa innovatiiviset ratkaisut sisäilman laadun parantamiseen. Olemme asiantuntija- ja urakointiyritys, jonka tavoitteena on tarjota entistä energiatehokkaammat ja laadukkaammat ratkaisut ilmanvaihtoon. Tutustu yritykseen lisää osoitteessa: https://www.virranta.fi/

Etsimiltämme henkilöiltä odotamme LVI-alan tutkintoa tai muuta tehtäviin soveltuvaa koulutusta tai aiempaa työkokemusta alan tehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen esimerkiksi IV-puhdistuksista, mittauksia ja säätötöistä. Tehtävä edellyttää B-ajokortin ja voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Sinua ovat odottamassa mukavat työkaverit, joiden kanssa töihin pääsee kiinni ja meininki on mukavaa! Etsimämme henkilöt ovat täsmällisiä, oma-aloitteisia ja reippaita työotteessaan. Oppimishaluinen ja työtätekevä asenne ratkaisevat, joten ethän epäile jättää hakemustasi!

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa Antti Niskanen puh. 040 502 5920, antti.niskanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Haku alkaa:
08.09.2022

Haku päättyy:
11.10.2022