Haemme järjestyksenvalvojia ja yövartijoita yleisötilaisuuksiin koko Suomen alueelle kesäksi. Työskentelet muun muassa festareilla ja urheilutapahtumissa. Työn aloitus, työvuorot sekä kohteet ovat sovittavissa, työvuorojen ollen viikonloppupainotteisia.

Järjestyksenvalvojana vastaat niin asiakkaiden kuin henkilökunnan turvallisuudesta ja yleisestä järjestyksestä. Lisäksi avustat ja ohjaat tapahtumakävijöitä. Et myöskään hätkähdä tiukempaakaan tilannetta, vaan otat tilanteen haltuun nopeasti tarpeen niin vaatiessa. Yövartijana turvaat suljettua tapahtuma-aluetta tapahtumapäivien välissä.

Järjestyksenvalvojan tehtävä edellyttää järjestyksenvalvojakorttia ja yövartijan tehtävät vartijakorttia. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen turvallisuusalantehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyden sekä suoritetut ensiapu- ja voimankäyttökoulutukset.

Turvallisuusalan työkokemuksen lisäksi pääset työskentelemään kesän hyvässä seurassa vaihtuvissa työympäristöissä nähden, mitä tapahtuma-ala on parhaimmillaan!

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Jalkanen puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Haku alkaa:
25.01.2023

Haku päättyy:
06.06.2023