Haemme asiakaskohteisiimme järjestyksenvalvojia Tahkon sesonkiin talvikaudelle 2023–2024. Työt alkavat sopimuksen mukaan sesongin alkaessa, mahdollisesti pikaisellakin aikataululla, ja työsuhteen kesto on neuvoteltavissa. Työtunnit määräytyvät asiakaskohteiden tarpeen mukaan – useammassa kohteessa työskentelemällä sinulla on mahdollisuus isoihin tuntimääriin.

Järjestyksenvalvojana vastaat niin asiakkaiden kuin henkilökunnan turvallisuudesta ja yleisestä järjestyksestä. Lisäksi avustat ja ohjaat kohteissa asioivia henkilöitä. Et myöskään hätkähdä tiukempaakaan tilannetta, vaan otat tilanteen haltuun nopeasti tarpeen niin vaatiessa.

Järjestyksenvalvojan tehtävä edellyttää järjestyksenvalvojakorttia. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen turvallisuusalantehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyden sekä suoritetut ensiapu- ja voimankäytön lisäkoulutukset.

Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille viikonloppupainotteisuuden vuoksi, mutta vuoroja on myös arkipäivisin. Sesongissa pääset kerryttämään työkokemusta vilkkaassa ympäristössä. Tarjoamme majoitusmahdollisuuden, ja saat käyttöösi Tahkon alueen henkilökuntaedut.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Kerro hakemuksellasi, millaista kokemusta olet kerryttänyt ja milloin olet käytettävissä. Olemme sinuun yhteydessä sopivan työn löytyessä.

Lisätietoja antaa Osumalla Lauri Jalkanen, p. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
05.09.2023

Haku päättyy:
29.10.2023