Haemme järjestyksenvalvojia yleisötilaisuuksiin tapahtuma- ja ravintolakohteiseen Pohjois-Savon alueelle. Työn aloitus ja työvuorot ovat sovittavissa, työvuorot ollen viikonloppu- ja iltapainotteisia.

Järjestyksenvalvojana vastaat niin asiakkaiden kuin henkilökunnan turvallisuudesta ja yleisestä järjestyksestä. Lisäksi avustat ja ohjaat tapahtumakävijöitä, joten asiakaspalveluasenne on yksi ominaisuus, joka tehtävissä pääsee käyttöön. Et myöskään hätkähdä tiukempaakaan tilannetta, vaan otat tilanteen haltuun nopeasti tarpeen niin vaatiessa.

Tehtävä edellyttää järjestyksenvalvojakorttia, mutta sinulla on myös mahdollisuus suorittaa kortti ennen töiden aloitusta. Eduksi katsomme muun muassa aikaisemman kokemuksen järjestyksenvalvojan tehtävistä. Kuitenkin tärkeintä on motivaatio työtä kohtaan ja halua oppia turvallisuusalasta, joten ethän epäröi jättää hakemusta!

Turvallisuusalan työkokemuksen lisäksi pääset työskentelemään kesän hyvässä seurassa vaihtuvissa työympäristöissä nähden, mitä tapahtuma-ala on parhaimmillaan!

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Jalkanen puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi, Kuopio, Varkaus

Haku alkaa:
20.05.2022

Haku päättyy:
06.06.2022