Haemme asiakasyrityksellemme Lapelland Finland Oy:lle kaasulaiteasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pyhännälle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja aloitat työskentelyn Osuma Henkilöstöpalveluiden kautta. Työ on päivätyötä ja tehdään pääasiassa tehtaalla, mutta halutessasi pääset reissaamaan jonkin verran.

Etsimme ammattitaitoista ja oma-aloitteista tekijää, jolla on kaasulaitteiden asennusluvat. Katsomme eduksesi kokemuksen puurakentamisesta, jotta voit tarvittaessa osallistua mökki- ja saunavaunujen rakentamiseen. 

Lapelland on suomalaista rakennustyötä ja käsityötaitoa parhaimmillaan. Lapelland osa kotimaista Salvos Finland Oy:tä. Salvos kantaa harteillaan vuosikymmenien vankkaa kokemusta rakentamisesta ja lomakotien valmistamisesta. Lapelland valmissauna, valmisaitta ja valmismökki valmistetaan Pyhännän tehtaalla alusta loppuun sisätiloissa ja toimitetaan täysin valmiina aina pintakäsittelyjä myöten.

Tutustu lisää yritykseen ja tuotteisiin osoitteessa: www.lapelland.fi

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Pyhäntä

Haku alkaa:
18.09.2023

Haku päättyy:
01.10.2023