Miltä kuulostaisi viettää kesä nauttien työn ohessa laineiden liplatuksesta, savusaunan tuoksuista ja iloisista kesäkahvilan asiakkaista? Nyt se on mahdollista!

Haemme asiakasyrityksellemme Kylpylähotelli Kunnonpaikalle luonnonkauniisiin maisemiin avattavaan uuteen kesäkahvilaan kahvilatyöntekijöitä. Työsuhde on määräaikainen kesäksi 2022 ja työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Kesällä avattavassa uudessa Kunnonpaikan kesäkahvilassa on tarjolla monenlaista tekemistä raikkaiden kesädrinkkien valmistamisesta aina sup-lautojen vuokraukseen.

Hakemamme henkilöt ovat innokkaita ja asiakaspalveluhenkisiä tekijöitä, joilla on reipas ote työntekoon sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Toivomme sinun olevan motivoitunut työtä kohtaan ja innokas oppimaan uutta. Tehtävä edellyttää hygieniapassin ja eduksi katsomme anniskelupassin.

Tarjoamme sinulle uudistuneen työympäristön, monipuolisen työnkuvan, ammattitaitoiset työkaverit sekä kattavat henkilöstöedut!

Tule mukaan osaavaan joukkoomme! Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätähän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Siilinjärvi

Haku alkaa:
03.05.2022

Haku päättyy:
06.06.2022