Haemme Profile Vehicles Oy:lle Iisalmeen kehitysinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä ja työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. 

Profile on kansainvälisesti tunnettu edistyksellisten erikoisajoneuvojen suunnittelija ja valmistaja. Tuotteitamme ovat muuan muassa ambulanssit ja muut ensihoitotoiminnan ajoneuvot, muiden viranomaisten ajoneuvot kuten poliisiautot sekä kattavat elinkaaripalvelut. Konsernillamme on teollista toimintaa Iisalmen lisäksi Unkarissa ja Virossa. Kasvava jakeluverkostomme on kansainvälinen.

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa www.profilevehicles.com/fi

Kehitysinsinööri:

Tehtäviisi kuuluvat tuotannon tehokkuuden ja tuottavuuden kehittäminen käytännön tasolla erikoisajoneuvojen tuotannossa. Tehtäviisi kuuluu tuotannon virtautus ja tehokkuuden optimointi kehitystoimenpiteillä sekä muut tuotannon kehittämisen tehtävät, kuten KPI – mittareiden tulosten seuranta ja jalkautus sekä poikkeamien tunnistaminen sarjatuotannossa. Rooliisi kuuluu myös erilaisten käytännön projektien koordinoiminen ja toteutus. Tehtävässä toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Sinulla on itsenäinen ja proaktiivinen työote ja olet ratkaisu- ja kehitysintoinen. Omaat myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Toivomme, että sinulla olevan vahvaa käytännön osaamista, aikaisempaa kokemusta tuotannon tehtävistä tai kehitysprojektien jalkauttamisesta tuotantoon sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK) tai vastaavaa työkokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suullisen ja kirjallisen englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan kasvavassa, kansainvälisessä yrityksessä sekä hyvät kehitys- ja etenemismahdollisuudet. Lisäksi sinulla on ympärilläsi mukava työporukka ja kokeneen tiimiin tuki!

Kiinnostuitko?

Jätähän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella, sillä haastattelemme jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä: Erno Randelin, 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
23.11.2021

Haku päättyy:
07.12.2021