Haemme asiakasyrityksellemme Ok PeeÄssälle keittiömestaria Kuopion Amarilloon. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen työtunteja ollen 112,5 h/3vko. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja palkka on sovittavissa riippuen aiemmasta kokemuksestasi. Voit työllistyä tehtävään joko suorarekrytointina tai 6 kuukauden vuokratyöjakson kautta.

Keittiömestarina olet osana vastaamassa ravintolan keittiötoiminnoista ammattitaitoisella ja alasta innostuneella otteella. Olet intohimoinen ruoan maun varmistaja, ja haluat välittää elämykset ruoan parissa myös asiakkaille yhdessä tiimisi kanssa. Huolehdit tuloksellisesta toiminnasta esimerkillä johtaen ja luoden positiivista työilmapiiriä. Tehtävässä korostuvat ammattitaito ja innostus ruokaa ja ravintola-alaa kohtaan sekä vuorovaikutus-, organisointi- ja esihenkilötaidot.

Työympäristönä Amarillo on osa Kuopion kuuminta korttelia – pääset näyttämään taitosi ja kehittämään itseäsi PeeÄssän suurimmassa viihderavintolassa. Saat käyttöösi myös PeeÄssän henkilöstöedut.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Jani Huttunen, p. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
27.04.2023

Haku päättyy:
07.06.2023