Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Döner Harjulle keittiömestaria toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin ja Espoon ravintoloihin. Tehtävässä on kannustava palkkaus sopimuksen mukaan osaamisesi huomioiden. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Keittiömestari vastaat henkilöstöstäsi sekä teet suorittavaa työtä Döner Harjun omien reseptien parissa. Työhösi kuuluu työvuorosuunnittelua, työskentelyn tehokkuuden seuraamista, sekä ruuan ja työskentelyn laadusta vastaamista.  

Arvostamme aiempaa työkokemusta keittiön vetämisestä, mutta tärkeintä on oikea asenne tekemiseen. Suhtaudut työhösi kunnianhimoisesti ja luovasti, ja omaat hyvät organisointi- sekä vuorovaikutustaidot. Eduksi katsomme ravintola-alan koulutustaustan. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Döner Harju on tarjoillut Suomen parasta kebabia jo vuodesta 2012. Oppia on hankittu Istanbulista, Berliinistä, Tel Avivista, Kreikasta ja vaikka mistä, missä perustajien matka on kulkenut. Tarkoituksena on nostaa kebab Suomessa sen ansaitsemalle tasolle muiden katukeittiöistä alkunsa saaneiden arvostettujen ruokien rinnalle.

Lue ravintolasta lisää osoitteessa: https://donerharju.fi/

Mikäli kiinnostuit liittymään mukaan ravintolan menestystarinaan, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, otathan yhteyttä Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo, Helsinki

Haku alkaa:
04.11.2022

Haku päättyy:
04.12.2022