Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Hangon Porttiin keittiömestaria kesäkaudeksi 2023.

Keittiömestarina pääset vaikuttamaan kesäkauden ruokalistaan ja lisäämään tähän omat mausteesi. Lisäksi pääset rekrytoimaan oman henkilöstön keittiöön, mutta tarvittaessa sinua autetaan löytämään huipputiimisi.

Hangon portti on kuvan kauniilla kallioluodolla toimiva huippulaadusta tunnettu kesäravintola, jonka uusitusta keittiöstä on jopa huikeat merinäköalat. Hangon portin keittiömestarina pääset toteuttamaan huippuraaka-aineista sesongin mukaista ruokaa, jossa maistuu ammattitaito. Ruokalistaa päivitetään kuukausittain, joten tylsistymään et ehdi. Kaikki ruoka valmistetaan alusta loppuun saakka itse!

Sinulla on kokemusta keittiön esihenkilötehtävistä, työvuorosuunnittelusta sekä tilauksien tekemisestä. Toivomme sinulta osaamista tehokkuuden ja laadun seuraamiseen. Uskot esimerkillä johtamiseen ja yhdessä tekemiseen, mutta pystyt tekemään myös itsenäisesti päätöksiä.

Tarjoamme sinulle:

  • Kilpailukykyisen palkan
  • Loistavat henkilöstöedut
  • Etenemismahdollisuudet uralla

Origo on osa NoHo Partners Oyj:tä, joka on suomalainen ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka-, ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana. Majoitus myös järjestettävissä työnantajan puolelta.

Tule viettämään kesäkausi aurinkoisessa Hangossa Itäsataman edustalla sijaitsevassa saariravintola Hangon Portissa! Jätäthän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hanko

Haku alkaa:
20.01.2023

Haku päättyy:
06.06.2023