Haemme asiakasyrityksellemme keittiömestaria Espoossa sijaitsevaan Haukilahden Helmi -ravintolaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä ja alkaa sopimuksen mukaan kesäkuun alkupuolella. Tehtävän palkka on sovittavissa nojaten aiempaan kokemukseesi.

Keittiömestarina toimit vastuullisessa ja monipuolisessa työtehtävässä keittiön esimiehenä. Olet mukana kehittämässä ravintolan toimintaa ja johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi. Toivommekin sinulta kunnianhimoista suhtautumista työhösi, innovatiivista työotetta ja aiempaa kokemusta esimiestyöskentelystä. Hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä. Eduksi katsomme ravintola-alan koulutustaustan.

Sikke Sumarin luotsaama merenrannalla sijaitseva Haukilahden Helmi -ravintola on täysin remontoitu ravintolarakennus toivottaen vieraat maistelemaan sekä maan että meren helmiä monipuolisesti ja vaihtelevasti, sillä lista elää ja hengittää sesonkien ja merituulienkin mukaan. Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: www.haukilahdenhelmi.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo

Haku alkaa:
10.05.2023

Haku päättyy:
06.06.2023