Haemme asiakasyrityksellemme ravintola HSF Bar & Kitcheniin keittiömestaria kesäkaudeksi 2023.

HSF:n keittiömestarina pääset toteuttamaan fressiä ja monipuolista kesäruokaa eteläranskalaisin mauin. AC-listan lisäksi HSF:llä pääset vastaamaan kesätapahtumien ruokatarjoilujen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä järjestämään mm. rapujuhlia ja muita yksityistilaisuuksia. Pääset rekrytoimaan oman henkilöstön keittiöön ja autamme sinua tarvittaessa löytämään huipputiimisi.

HSF on Hangon itäsatamassa toimiva rento ison terassin omaava ruoka- ja tapahtumaravintola, jonka kattoterassilta pääsee nauttimaan illan viimeisistä auringonsäteistä.

Sinulla on kokemusta keittiön esihenkilötehtävistä, työvuorosuunnittelusta sekä tilauksien tekemisestä. Toivomme sinulta osaamista tehokkuuden ja laadun seuraamiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Uskot esimerkillä johtamiseen ja yhdessä tekemiseen, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti ja tekemään päätöksiä.

Tarjoamme sinulle:

  • Kilpailukykyisen palkan
  • Loistavat henkilöstöedut
  • Etenemismahdollisuudet uralla

Origo on osa NoHo Partners Oyj:tä, joka on suomalainen ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka-, ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana. Majoitus myös järjestettävissä työnantajan puolelta.

Tule viettämään kesäkausi merellisessä Hangossa satamaravintolan keittiömestarina! Laitathan hakemuksesi tulemaan pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hanko

Haku alkaa:
20.01.2023

Haku päättyy:
06.02.2023