Etsimme asiakasyrityksellemme Suomen Hopealinja Oy:lle keittiömestaria sekä á la carte kokkeja vakituisiin työsuhteisiin Tampereelle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja voit halutessasi työskennellä joko kesän ajan tai toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa pidempään. Työ on kokoaikainen, ja palkkaus on sovittavissa tekijän osaamista vastaavaksi.

Keittiömestarina sekä á la carte kokkina työskentelet toteuttaen ruokakonseptiamme makuelämyksiä tarjoten. Ruokalistoilla näkyvät kauden sesonkiruokien hyödyntäminen sekä Hopealinjojen laivareittien varsilta poimitut tuotteet. Hopealinjat ovat osa laajempaa Hopearavintolat kokonaisuutta, joten työpisteesi voi olla joko vesillä upeissa järvimaisemissa tai tunnelmallisessa kivijalkaravintolassa.

Hopearavintoloiden alla toimivat Bistro Kattila, Ravintola Viikinsaari, Ravintolalaiva Silver Sky, Ravintolalaiva Silver Moon, Höyrylaiva Tarjanne, ja Bistro Mustavuori.  Kaikissa ravintoloissamme panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin. Olemme kunnianhimoinen toimija ja panostamme ruokatuotteeseemme. Tutustu tarkemmin: www.hopealinjat.fi

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta ravintola-alalta ja soveltuvaa koulutusta, jotta keittiörutiinit ovat tuttuja ja kykenet itsenäiseen työhön kiireessäkin. Pidämme tärkeänä tiimityötaitoja ja intohimoista suhtautumista ruokaan, jota kanavoit myös tuotteidemme kehittämiseen. Tarjoamme työpaikan ammattitaitoisessa työyhteisössä monipuolisten ravintolapalveluiden äärellä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Kerrothan hakemuksellasi, kummasta roolista ja kuinka pitkästä työsuhteesta olet kiinnostunut.

Lisätietoja tehtävistä antaa Joonas Luotonen, 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
21.06.2022

Haku päättyy:
05.07.2022