Haemme asiakasyrityksellemme Naughty Brgr -ravintolalle keittiömestaria toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Keittiömestarina olet vastuussa keittiötoiminnoista, tiimin yhteistyöstä ja kannustavasta ilmapiiristä. Tehtävässä palkkaus muodostuu osaamisesi tai kokemuksesi mukaisesti ja käyttöösi saat kattavat henkilökuntaedut!

Keittiömestarina työnkuvaasi kuuluvat:

  • Kokonaisvastuu keittiötoiminnoista
  • Vastuu ruokatuotteen katteesta ja henkilöstön resurssoinnista
  • Huolehtiminen keittiön omavalvonnasta ja tuoteturvallisuudesta
  • Toiminnan kehittäminen yhdessä muun organisaation kanssa
  • Premium burgereiden valmistaminen

Arvostamme esimerkillistä esimiestyötä, joten odotamme sinulta johdonmukaista ja reilua otetta. Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutustaustaa ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kerrytetty kokemus esimiestyöstä auttaa sinua menestymään tehtävässä, mutta tärkeintä on halu kasvaa esihenkilönä, taito sitoutua tavoitteisiin ja saada asioita tapahtumaan!

Naughty Brgr:lla työntekijät perehdytetään paitsi työtehtäviin, niin myös ravintoloiden toimintatapoihin ja yhteisölliseen kulttuuriin. Naughtyn tuhmassa jengissä vitsi lentää ja ravintoloissa on vahva yhdessä tekemisen meininki!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kasvavassa yrityksessä, jossa työntekijöitä arvostetaan, sekä erinomaisen tuotteen ja huikean brändin, jonka leivissä voit työskennellä ylpeydellä.

Syttyikö kiinnostuksesi liittyä Naughtyn tiimiin?

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
08.11.2022

Haku päättyy:
11.12.2022