Keittiömestarin paikka avoinna upeiden merimaisemien äärellä Hangossa!

Haemme asiakasyrityksellemme keittiömestaria ravintola Origoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hankoon. Työn aloitus on syyskuussa 2022.

Keittiömestarina toimit avainroolissa keittiön esimiehenä vastaten kokonaisvaltaisesti keittiön toiminnan sujuvuudesta. Työnkuvaasi sisältyy houkuttelevien menujen laatiminen, ravintolan hankinnat sekä muut keittiöpäällikön työtehtävät. Origon ruokafilosofia perustuu rehelliseen kotiruokaan ja a la Cartessa valmistetaan herkullista, korkeatasoista ”hankolais-ranskalaista husmanskostia”.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä aitoa intoa luoda asiakkaille elämyksiä ja kehittää toimintaa. Katsomme eduksi alan koulutuksen.

Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi inspiroivassa miljöössä.

Ravintola Origo on upea ja tunnelmallinen ravintola Hangon makasiinirakennuksessa, jolla on pitkät perinteet. Ravintolassa pääset nauttimaan kansainvälisistä mauista ja upeista merimaisemista. Inspiraation ruokaamme saamme ranskalaisesta keittotaidosta, mutta kunnioitamme myös paikallisia ruoka-aineiden toimittajia ja pyrimme käyttämään lähi- ja luomuruokaa sesonkien mukaan.

Pääset tutustumaan ravintolaan lisää osoitteessa: www.restaurant-origo.com

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella, mikäli koet olevasi etsimämme henkilö. Haastattelemme jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hanko

Haku alkaa:
03.08.2022

Haku päättyy:
17.08.2022