Haemme ravintola Origoon keittiömestaria kesäkaudeksi 2023 idylliseen Hankoon. Origon keittiössä et kyllä tylsisty, sillä työ on vaihtelevaa ja ajoittain hektistä, mutta erittäin palkitsevaa. Kaikki ruoka valmistetaan alusta loppuun saakka itse!

Ravintola Origo on Hangon makasiinirakennuksessa toimiva maineikas A la carte ravintola, jossa pääset kokkaamaan laadukkailla sesongin raaka-aineilla ja valmistamaan intohimoisesti perinteikästä ruokaa modernisti.

Pääset rekrytoimaan oman henkilöstön keittiöön ja autamme sinua tarvittaessa löytämään huipputiimisi. Lisäksi pääset vaikuttamaan kesäkauden ruokalistaan ja lisäämään omat mausteesi mukaan.

Odotamme sinulta kokemusta keittiön esihenkilötehtävistä, työvuorosuunnittelusta sekä tilauksien tekemisestä. Uskot esimerkillä johtamiseen ja yhdessä tekemiseen, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti ja tekemään päätöksiä. Sinulla on osaamista tehokkuuden ja laadun seuraamiseen.

Tarjoamme sinulle:

  • Kilpailukykyisen palkan
  • Loistavat henkilöstöedut
  • Etenemismahdollisuudet uralla

Origo on osa NoHo Partners Oyj:tä, joka on suomalainen ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka-, ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana. Majoitus myös järjestettävissä työnantajan puolelta.

Varmista paikkasi maineikkaassa ravintola Origossa pistämällä hakemuksesi tulemaan nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hanko

Haku alkaa:
20.01.2023

Haku päättyy:
06.02.2023