Etsimme asiakasyrityksellemme Periscope Group Oy:lle keittiömestaria toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Roolissasi ylläpidät henkilöstön tiimihenkeä ja johdat esimerkilläsi yhtä Tampereen kuumimmista ravintoloista! Vastaat osaltasi henkilökunnan johtamisesta, reseptiikasta, tilauksista sekä ravintolatoiminnan kehittämisestä. Yksin sinuna ei kuitenkaan tarvitse pärjätä, vaan toimit yhdessä muiden esihenkilöiden kanssa.

Keittiömestariksi etsimme positiivisen asenteen omaavaa ammattilaista, jolla on intohimoinen asenne työtään kohtaan. Toimit helposti vuorovaikutuksessa muiden kanssa, omaat hyvät organisointi- ja paineensietokyvyn ja tartut epäröimättä tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Odotamme sinulta luonnistuvan monipuoliset keittiön tehtävät. Eduksi katsomme aikaisemman esihenkilökokemuksen, tehtävään sopivan koulutuksen ja hygieniapassin. Tehtävässä aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Tutustu ravintolaan lisää osoitteissa: www.ravintolaperiscope.fi

Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön, jossa saat mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti, kattavat henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkan sekä kannustavan työporukan.

Jätä hakemuksesi pian ja liity mukaan ammattitaitoisen tiimin joukkoon! Haastattelemme jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
04.11.2022

Haku päättyy:
11.12.2022