Etsimme Korkeasaaren ravintoloihin keittiö- ja vuoromestareita sekä vuoropäälliköitä kesälle 2023.

Haussa on tekijöitä ravintola Karhuun, Pukkiin sekä Bron Bistro & Cafeen:

Korkeasaaressa on kaksi ravintolaa, Karhu ja Pukki. Ravintola Karhusta voi keväästä syksyyn tarkkailla karhujen puuhastelua, terassilta on näkymä merelle sekä lasten leikkipuistoon. Ravintolan mutkaton ruokalista tarjoaa tuttuja suosikkimakuja maailmalta. Ravintola Pukissa voit kokea ripauksen vanhan ajan loistoa ja tunnelmaa keskellä Korkeasaarta, 1800-luvun koristeellisessa huvilassa. Ravintola on avoinna kesäisin, jolloin noutopöytä notkuu herkkuja sekä pienten että isojen makuun.

Ravintola Karhuun haetaan keittiömestaria, vuoromestaria sekä vuoropäällikköä touko-syyskuun väliselle ajalle. Ravintolassa riittää vilskettä kesällä, minkä vuoksi työnkuva edellyttää hyvää paineensietokykyä sekä energistä työotetta.

Ravintola Pukkiin haetaan kahta vuoropäällikköä touko-elokuun väliselle ajalle. Työssäsi sinulla on vuorovastuu ja pidät henkilöstön langat käsissä, muttei sinun tarvitse huolehtia hallinnollisista tehtävistä. Arvostamme aiempaa tarjoilukokemusta.

Lisäksi Bron Bistro & Cafe palvelee sekä Korkeasaaren vierailijoita että lähialueiden asukkaita ja Mustikkamaalla ulkoilevia. Listalla on herkullisten kahvien ja Nespresson erikoiskahvien lisäksi makeita kahvilatuotteita sekä täytettyjä leipiä.

Kahvilaravintolaan Bron Bistro & Cafeen haetaan kahta vuoropäällikköä kesä-elokuun väliselle ajalle pyörittämään toimintaa. Vuorovastaavana avaat ja suljet ravintolan sekä tarjoilet kahvila- ja pizzatuotteita. Työnkuva edellyttää anniskelupassia ja pärjäät loistavasti työssä, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä, esimerkiksi pikaruokaravintolasta.

Tarjoamme sinulle:

  • Palkkauksen sopimuksen mukaan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden
  • Ilmaislippuja Korkeasaareen sekä pääset myös itse käymään veloituksetta
  • Mahdollisuuden työpaikkaruokailuun upeissa henkilöstöravintoloissa
  • Ravintoloista ja kahviloista tuotteita jopa -50 %
  • Kunnon tauot työpäivän aikana, jolloin voit poistua toimipisteeltä

Varmista paikkasi Korkeasaaren kesässä jättämällä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella.

Kaipaatko lisätietoja? otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi  

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
24.01.2023

Haku päättyy:
05.02.2023