Haemme asiakasyrityksellemme Viikinkiravintola Haraldille keittiömestaria keittiötiimin vahvistukseksi Helsinkiin! Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Tehtävässä on kannustava palkkaus sopimuksen mukaan osaamisesi huomioiden. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Keittiömestarissa olet mukana luomassa elämyksiä asiakkaille kokkaamalla mieleenpainuvia ruoka-annoksia, sekä pitämässä huolen tiimin yhdessä tekemisen meiningistä. Meille arvokkaimpia asioita ovat mielenkiinto hyviin makuihin ja asiakaskokemuksiin, sekä halu tuoda oma osaaminen makunautintoina lautasille asiakkaiden iloksi.

Odotamme sinulta ravintola-alan koulutusta ja voit olla jo keittiömestarin tehtävistä kokemusta kerryttänyt, tai esimerkiksi vuoropäällikkönä toiminut henkilö, joka on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Esihenkilökokemusta tärkeämpiä meille ovat sinun osaamisesi ja persoonasi, toivoen sinulta paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja huumorintajuista asennetta.

Haraldista löydät suunmukaista pikkuherkuista jälkihyviin, olitpa vailla pientä nautintoa tai suurta juhlaa. Haraldin viikinkimiljöössä seilaat kesteihin keskelle viikinkiaikaa, jossa ruoka ja juoma ovat illan kohokohta.

Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: https://www.ravintolaharald.fi/ravintola-helsinki/

Tarjoamme sinulle viikinkikylän yhdessä tekemisen meiningin ja mahdollisuuden ottaa seuraavan askeleen urallasi!

Kiinnostuitko liittymään iloisten viikinkien joukkoon? Jätä hakemuksesi nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi 

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
11.11.2022

Haku päättyy:
11.12.2022