Haemme asiakasyrityksellemme keittiömestaria/vuoromestaria ravintoloihin Hangon Portti ja Ravintola HSF. Työn aloitus sopimuksen mukaan ja tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Tervetuloa nauttimaan aidosta saaristolaistunnelmasta Suomen eteläisimpään kaupunkiin Hankoon!

Keittiömme loihtivat suussa sulavia saaristolaisherkkuja nautittavaksi upeissa ravintoloissamme, tai lasitetuilla terasseillamme. Terassillamme paistattelet Hangon auringossa, vaikka koko päivän, Suomen hienoimmissa merimaisemissa!

Voit tutustua ravintoloihin lisää osoitteessa: www.hangonportti.fi ja www.ravintolahsf.fi

Tehtävänkuvassasi toimit keittiön esimiehenä vastaten keittiön toiminnasta ja päivittäisestä johtamisesta. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa ravintolan hankinnat, työvuorolistojen laadinta sekä muut tehtävät. Johdat tiimiä omalla esimerkilläsi.

Toivomme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Työotteesi on reipas ja oma-aloitteinen, ja haluat tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen herkullisten ruokien äärellä. Työnkuva edellyttää hygieniapassia ja odotamme sinulta alaan sopivaa koulutusta sekä kokemusta vastaavasta työstä.

Tarjoamme sinulle työn iloisessa ja innostuneessa huipputiimissä, sekä monipuoliset tehtävät.

Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella ja varmista paikkasi iloisessa joukossa! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hanko

Haku alkaa:
11.06.2021

Haku päättyy:
18.06.2021