Etsimme asiakasyrityksellemme Hotel Levi Panoramaan keittiön vahvistukseksi vuoromestaria kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitus ja palkkaus ovat sopimuksen mukaan.

Keittiön vuoromestarina työnkuvaasi kuuluvat henkilöstöjohtaminen, työarjen sujuvuudesta vastaaminen, tilausten teko ja ravintolan toiminnan ennakointi. Osallistut ravintolan arkeen myös itse esimerkillä johtaen ja työskennellen a la carte -ruuan parissa.

Hakemamme henkilö on ratkaisuhaluinen, vastuuntoinen ja yhteen hiileen puhaltava tekijätyyppi. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, haluat panostaa tiimisi yhteishengen rakentamiseen, etkä pelkää tarttua toimeen. Tulevalta vuoromestariltamme odotamme ammattitaitoista otetta a la carten parista, sekä kokemusta esihenkilön tai vuorovastaavan tehtävästä. Eduksi katsomme ravintola-alan koulutuksen.

Voit olla joko nouseva kyky tai pitkän linjan konkari, sillä ideointirikkaus ja hyvää asenne, joka näkyy tavassasi toimia auttavat sinua menestymään!

Hotel Levi Panorama on upeissa maisemissa näköalapaikalla Levitunturin Koutalaella, Levin tunturikylän yllä. Hotellin Ravintola Okta tarjoaa maittavan aamiaisen ja Ravintola Vetta raikkaita makuja Lapin luonnosta.

Tutustu kohteeseen osoitteessa: https://levipanorama.fi/

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella ja varmista paikkasi Levin huipulla! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Lappi, Kittilä

Haku alkaa:
18.11.2022

Haku päättyy:
02.12.2022