Etsimme keittiön vuoromestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereen keskustan vilinään ravintola Ponssiin! Työ on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa nojaten aiempaan kokemukseesi. 

Keittiön vuoromestari toimii keittiöpäällikön rinnalla yhtenä keittiön avainhenkilönä. Parhaiten tehtävässä menestyy jo hieman vastaavista tehtävistä kokemusta kerryttänyt henkilö, jolla on aitoa innostusta ruokaa ja alaa kohtaan. Vuorossa johdat tiimiä omalla esimerkilläsi ja osallistut keittiön päivittäisiin toimiin. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen menujen rakentamisesta. 

Pons on ravintola, lounge ja venue: Olemme huomiota herättävän tyylikäs, urbaani ja ylpeä osaamisestamme. Palvelumme on rentoa, rehellistä ja tinkimätöntä. Keittiössämme on rohkeutta, rockia sekä hieman kurittomuutta. Viinihuoneemme kätkee sisälleen vanhan maailman aarteet sekä modernit klassikot. Lounge baarissamme artesaani cocktailit kimaltavat ja laseissa kuplii. Tutustu ravintolaan: www.ravintolapons.fi

Varmista paikkasi huipputiimissä uniikissa miljöössä jättämällä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
18.09.2023

Haku päättyy:
01.10.2023