Haemme asiakasyrityksellemme Ok PeeÄssälle keittiön vuoropäällikköä Kuopion Amarilloon. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen työtunteja ollen 112,5 h/3vko. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkka on sovittavissa riippuen aiemmasta kokemuksestasi. Voit työllistyä tehtävään joko suorarekrytointina tai 6 kuukauden vuokratyöjakson kautta.

Keittiön vuoropäällikkönä työskentelet asiakasta varten monipuolisissa työtehtävissä. Olet paineensieto- ja yhteistyökykyinen esihenkilötiimin vahvistus. Toimit vuorossa vastuutehtävissä ja välität omalla toiminnallasi reipasta asennetta. Tehtävään parhaat lähtökohdat antavat alalle soveltuva koulutustausta sekä aiempi kokemus vuorojohtamisesta hyvillä vuorovaikutustaidoilla maustettuna.

Työympäristönä Amarillo on osa Kuopion kuuminta korttelia – pääset näyttämään taitosi ja kehittämään itseäsi PeeÄssän suurimmassa viihderavintolassa. Saat käyttöösi myös PeeÄssän henkilöstöedut.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Jani Huttunen, p. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
27.04.2023

Haku päättyy:
07.06.2023