Haemme asiakasyrityksellemme PNT Active Oy:lle keittiön vuoropäällikköä ravintola Golden Resortiin määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudeksi 2023 Tahkovuorelle! Työ on kokoaikatyötä ja alustava kesto on toukokuusta syyskuuhun, sinulla ollen mahdollisuus myös toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Ravintola Golden Resort tarjoaa kesäisin maistuvia hetkiä päivittäin niin golffareille, hää- ja juhlavieraille kuin myös muille nälkäisille vieraille. Keittiön vuoropäällikkönä otat kesäksi haltuusi ravintolan päivittäisen toiminnan ohjaamisen vastaten sen laadukkaasta toiminnasta. Työnkuvaasi kuuluvat muun muassa tilauksien teko, hävikin seuraaminen, ruuan ja työskentelyn laadusta vastaaminen, henkilöstön resurssointi, etkä arastele osallistua myös itse päivittäisen arjen tehtäviin.

Tutustu ravintola Golden Resortiin lisää osoitteessa: https://www.goldenresort.fi/meista/ravintola/

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta keittiön monipuolisista työtehtävistä ja toivomme ravintola-alan vastuutehtävien olevan sinulle tuttuja. Uskot esimerkillä johtamiseen ja yhdessä tekemiseen, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti jatartut epäröimättä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Eduksi katsomme tehtävään sopivan koulutustaustan ja hygieniapassin.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Huttunen 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
15.02.2023

Haku päättyy:
24.03.2023