Haemme asiakasyrityksellemme Haukilahden Helmi -ravintolaan keittiön vuoropäällikköä Espooseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuun aikana ja kesän ajalle tarjoamme täydet tunnit. Sinulla on kesän jälkeen mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Palkka on sovittavissa nojaten aiempaan kokemukseesi.

Keittiön vuoropäällikkönä työskentelet asiakasta varten monipuolisissa työtehtävissä. Olet paineensieto- ja yhteistyökykyinen esihenkilötiimin vahvistus. Toimit vuorossa vastuutehtävissä ja välität omalla toiminnallasi reipasta asennetta. Tehtävään parhaat lähtökohdat antavat alalle soveltuva koulutustausta sekä aiempi kokemus vuorojohtamisesta hyvillä vuorovaikutustaidoilla maustettuna.

Sikke Sumarin luotsaama Espoon merenrannalla sijaitseva Haukilahden Helmi -ravintola on täysin remontoitu ravintolarakennus toivottaen vieraat maistelemaan sekä maan että meren helmiä monipuolisesti ja vaihtelevasti, sillä lista elää ja hengittää sesonkien ja merituulienkin mukaan.

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.haukilahdenhelmi.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo

Haku alkaa:
05.05.2023

Haku päättyy:
01.06.2023