Haemme asiakasyrityksellemme Ravintola Hookille keittiön vuoropäällikköä Lahteen. Työtunteja on 112,5 h/kk ja työn aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vuoropäällikkönä keittiössä johdat henkilöstöä esimerkin voimin. Työtehtäviisi kuuluvat mm. keittiön päivittäisestä toiminnasta vastaaminen, ruoan valmistukseen osallistuminen ja vuorojen esimerkillä johtaminen. Toimit ravintolan laadukkaiden raaka-aineiden parissa loistavan tiimin ympäröimänä ja pidät huolen keittiön sujuvasta toiminnasta. 

Etsimämme henkilö omaa luotettavan ja työhön tarttuvan otteen, ollen vahva tiimipeluri ja yhteishengen kasvattaja. Arvistamme hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä toimia paineen alla. Tärkeintä on valmiudet ottaa haltuun uusi rooli ja sen tuomat vastuut, sillä perehdytämme tehtävään. Odotamme aikaisempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä ja ravintola-alan koulutusta. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Ravintola Hook – Siivet, ribsit ja burgerit jo vuodesta 1997! Maittavien ruokien lisäksi voit nauttia monipuolisesta urheilutarjonnasta sekä tärkeimmistä urheilutapahtumista screenien välityksellä. Rento ilmapiiri ja herkulliset herkut vievät mennessään!

Kiinnostuitko?

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.ravintolahook.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Päijät-Häme, Lahti

Haku alkaa:
02.03.2023

Haku päättyy:
22.03.2023