Haemme asiakasyrityksellemme keittiöpäällikköä ravintolaan Coyote Bar & Grill / Sticky Wingers. Työsuhde on määräaikainen elokuuhun 2024 saakka ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus jatkaa työskentelyä pidempäänkin. Työ on kokoaikatyötä ja aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Coyote Bar & Grill tarjoaa amerikkalaishenkistä ruokaa isoina annoksina. Legendaaristen burgereidemme lisäksi laajalla listallamme on tarjolla muun muassa raikkaita salaatteja ja tuhteja pihvejä! Sticky Wingers on siipiravintola, jollaista ei ole Suomessa ennen nähty! Wingers suosii aitoa tunnelmaa, aitoa valmistustapaa, tuoreita raaka-aineita ja aitoja makuja.

Tutustu meihin lisää osoitteessa: www.coyotestickywingers.fi

Keittiöpäällikkönä huolehdit keittiön päivittäisestä toiminnasta ja sen kehittämisestä, sekä ylläpidät työyhteisön hyvää ilmapiiriä. Sinulla on jo kokemusta keittiössä työskentelystä ja toivomme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä meille on tärkeää, että osaat kannustaa ja opastaa tiimisi hyvään suoritukseen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ongelmanratkaisukykyä ja tartut toimeen itseohjautuvasti. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan koulutuksen.

Jätäthän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Lempäälä

Haku alkaa:
14.06.2022

Haku päättyy:
21.07.2022