Haemme asiakasyrityksellemme Guru’s Kitchen & Bariin keittiöpäällikköä Tampereelle. Työ on kokoaikainen ja voit aloittaa työskentelyn sopimuksen mukaan.

Onko sinulla asenne kohdillaan sekä tahtotila kehittyä urallasi eteenpäin? Saatat olla etsimämme henkilö! Tehtäviisi kuuluu huolehtia keittiötoiminnan laadusta ja sujuvuudesta luoden positiivisen ja tehokkaan työilmapiirin. Päivittäisessä työssäsi hoidat tilauksia sekä teet inventaarioita. Katsomme eduksi alan aiemman kokemuksen sekä alaan sopivan koulutuksen.

Gurun legendan alkuperä on mystiikan peitossa. Tiedämme että hän on matkannut jo vuosikymmeniä maailmaa ympäri tutkien eri kansallisuuksien kulinaristisia saloja, joista sinäkin pääset nyt nauttimaan. Gurussa yhdistyvät niin eksoottinen makumaailma kuin raikkaat ja aistilliset juomat. Toivotamme kaikki tervetulleeksi matkalle, halki Välimeren ja Lähi-Idän makujen!

Voit tutustua lisää yritykseen osoitteessa https://guruskitchen.fi/fi/

Tarjoamme sinulle työn iloisessa tiimissä eksoottisen ruuan ja monipuolisten työtehtävien parissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
26.01.2023

Haku päättyy:
09.02.2023