Haemme asiakasyrityksellemme keittiöpäällikköä Espoossa sijaitsevaan Haukilahden Helmi -ravintolaan määräaikaiseen työsuhteeseen kesälle 2022. Työ on kokoaikatyötä ja työn aloitus on toukokuussa tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on sopimuksen mukaan.

Keittiöpäällikkönä toimit vastuullisessa ja monipuolisessa työtehtävässä tulosvastuullisena keittiön esimiehenä. Olet mukana kehittämässä ravintolan toimintaa ja johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi. Toivommekin sinulta kunnianhimoista suhtautumista työhösi, innovatiivista työotetta ja aiempaa kokemusta esimiestyöskentelystä. Hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä. Eduksi katsomme ravintola-alan koulutustaustan ja hygieniapassin.

Sikke Sumarin luotsaama merenrannalla sijaitseva Haukilahden Helmi -ravintola on täysin remontoitu ravintolarakennus toivottaen vieraat maistelemaan sekä maan että meren helmiä monipuolisesti ja vaihtelevasti, sillä lista elää ja hengittää sesonkien ja merituulienkin mukaan. Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: www.haukilahdenhelmi.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Haku alkaa:
27.04.2022

Haku päättyy:
29.05.2022