Etsimme asiakasyrityksellemme Suomen Hopealinja Oy:lle keittiöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työ on kokoaikainen ja työt pääset aloittamaan sopimuksen mukaan vaikka heti. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Keittiöpäällikkönä työskentelet toteuttaen Hopealinjan ruokakonseptia makuelämyksiä tarjoten. Ruokalistoilla näkyvät kauden sesonkiruokien hyödyntäminen sekä Hopealinjojen laivareittien varsilta poimitut tuotteet. Hopealinjat ovat osa laajempaa Hopearavintolat kokonaisuutta, joten pääset osaltasi kehittämään ympärivuotisesti ruokatuotteita ja keittiöiden toimintaa niin vesillä, saaressa kuin maissa kivijalkaravintoloissa.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta ravintola-alalta ja soveltuvaa koulutusta, jotta keittiörutiinit ovat tuttuja ja kykenet itsenäiseen työhön kiireessäkin. Pidämme tärkeänä tiimityötaitoja ja intohimoista suhtautumista ruokaan, jota kanavoit myös tuotteidemme kehittämiseen. Tarjoamme työpaikan ammattitaitoisessa työyhteisössä monipuolisten ravintolapalveluiden äärellä.

Hopearavintoloiden alla toimivat Bistro Kattila, Ravintola Viikinsaari, Ravintolalaiva Silver Sky, Ravintolalaiva Silver Moon, Höyrylaiva Tarjanne, ja Bistro Mustavuori.  Kaikissa ravintoloissamme panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin. Olemme kunnianhimoinen toimija ja panostamme ruokatuotteeseemme. Tutustu tarkemmin: www.hopealinjat.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Kerrothan hakemuksellasi, kummasta roolista ja kuinka pitkästä työsuhteesta olet kiinnostunut.

Lisätietoja tehtävistä antaa Joonas Luotonen, 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
12.12.2022

Haku päättyy:
29.01.2023