Etsimme asiakasyrityksellemme Matkailukeskus Kuopion Saana Oy:lle keittiöpäällikköä johtamaan keittiön sujuvaa toimintaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Tehtävän palkkaus on sopimuksen mukaan.

Keittiöpäällikkönä pääset johtamaan Kuopion Saanan keittiötä vastaten keittiön toiminnasta, laadusta ja arjen sujuvuudesta. Tehtävässä sinulla on kokonaisvastuu keittiöstä ja sen henkilöstöstä, sinun ollen tiiviisti mukana luomassa monipuolisia makuelämyksiä sesongin raaka-aineista. Pääset kehittämään keittiön toimintaa yhdessä organisaation kanssa ja olet mukana jalkauttamassa uutta strategiaamme keittiön toimintaan aina lautasilla tarjottuihin makunautintoihin saakka.

Keittiöpäälliköksi etsimme henkilöä, jolla on halu omalla työpanoksellaan huolehtia keittiön toimivuudesta, sekä tiimin tehokkuudesta ja positiivisesta fiiliksestä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä taitoa saada asioita ja muutoksia tapahtumaan. Odotamme sinulta ravintola-alan koulutustaustaa, sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Tarjoamme sinulle upeat puitteet tunnelmallisessa ympäristössä ammattitaitoisen tiimin ympäröimänä, sekä hyvät henkilöstöedut! Mikäli olet muuttamassa ulkopaikkakunnalta, autamme sinua myös majoituksen kanssa.

Voit käydä tutustumassa Kuopion Saanaan osoitteessa: https://www.kuopionsaana.fi/

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pian ja liity mukaan joukkoomme. Haastattelemme jo hakuaikana ja työn aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
16.01.2023

Haku päättyy:
30.01.2023