Haemme asiakasyrityksellemme Stefan’s Steakhouseen keittiöpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Vaasaan. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan. Palkkaus on neuvoteltavissa vastaamaan osaamistasi ja taustaasi, sekä saat käyttöösi NoHo:n laajat valtakunnalliset henkilöstöedut!

Stefan’s Steakhousessa paistuvat Suomen parhaat pihvit! Ravintola tarjoaa makuelämyksiä ja nautintoja hyvien liharuokien ystäville, eikä Stefan´sissa asioita tehdä turhan monimutkaisesti, vaan rennon tyylikkäästi.

Keittiöpäällikkönä toimit keittiön tulosvastuullisena vetäjänä vastaten keittiömme toiminnasta, laadusta ja arjen sujuvuudesta. Työnkuvaasi kuuluvat keittiön hallinnolliset tehtävät, kuten tilaukset, työvuorosuunnittelu ja inventointi. Näiden lisäksi osallistut myös päivittäiseen suorittavaan työhön rakkaudella ruokaan. Omalla työpanoksellasi huolehdit keittiön toimivuudesta ja tiimisi positiivisestä fiiliksestä.

Toivomme sinun olevan jo kokemusta kerryttänyt ravintolakokki, jolla on hyvät sosiaaliset taidot ja intohimoa hyvää ruokaa ja ruuanlaittoa kohtaan. Eduksi katsomme alan koulutuksen ja tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän rennossa ja viihtyisässä työympäristössä, sekä loistavat valtakunnalliset henkilöstöedut. Tule mukaan luomaan mieleenpainuvia elämyksiä loistavan ruuan parissa!

Tutustu ravintoloihin: https://www.stefanssteakhouse.fi/

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjanmaa, Vaasa

Haku alkaa:
02.11.2022

Haku päättyy:
01.12.2022