Haemme asiakasyrityksellemme Viikinkiravintola Haraldille keittiöpäällikköä keittiötiimin vahvistukseksi Espooseen Ison Omenan kauppakeskustassa sijaitsevaan ravintolaan! Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Tehtävässä on kannustava palkkaus sopimuksen mukaan osaamisesi huomioiden. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Tehtävänäsi on varmistaa keittiömme toiminta strategiamme mukaisesti, kehittää ketjumme ruokatuotettamme entistä paremmaksi sekä kannustaa koko joukkue huippusuorituksiin, joka päivä. Keittiömestarissa olet mukana luomassa elämyksiä asiakkaille kokkaamalla mieleenpainuvia ruoka-annoksia, sekä pitämässä huolen tiimin yhdessä tekemisen meiningistä. Tehtäviisi kuuluvat myös työvuorolistojen ja varaston hallinta.

Odotamme sinulta ravintola-alan vankkaa työkoulutusta. Voit olla jo keittiömestarin tehtävistä kokemusta kerryttänyt, tai esimerkiksi vuoropäällikkönä toiminut henkilö, joka on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Toivomme kuitenkin, että olisit jo kerryttänyt esihenkilötyökokemusta.

Haraldista löydät suunmukaista pikkuherkuista jälkihyviin, olitpa vailla pientä nautintoa tai suurta juhlaa. Haraldin viikinkimiljöössä seilaat kesteihin keskelle viikinkiaikaa, jossa ruoka ja juoma ovat illan kohokohta.

Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: https://www.ravintolaharald.fi/espoo/

Tarjoamme sinulle viikinkikylän yhdessä tekemisen meiningin ja mahdollisuuden ottaa seuraavan askeleen urallasi!

Kiinnostuitko liittymään iloisten viikinkien joukkoon? Jätä hakemuksesi nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Jussi Torvinen, 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo

Haku alkaa:
12.04.2023

Haku päättyy:
07.06.2023