Haemme asiakasyrityksellemme Neste Linnanportille keittiötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Sukevalle. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. 

Uudistunut Linnanportti on monipuolinen ja viihtyisä liikenneasema 5-tien varressa Iisalmen ja Kajaanin puolivälissä. Liiketoiminnan kasvaessa etsimme nyt hyvää tyyppiä joukkoomme.

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: www.nestelinnanportti.fi

Työtehtäviisi kuuluu mm. pitsan valmistus, pikaruokatuotteiden valmistus, a la carte- ja vitriinituotteiden valmistus sekä leivonta. Lisäksi osana tehtävää voi kuulua asiakaspalvelu ja kassatyöskentely.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja haluaa oppia uutta. Pystyt työskentelemään kaikkina liikenneaseman aukioloaikoina. Tehtävä edellyttää hygieniapassin. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. 

Jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella, mikäli koet olevasi etsimämme henkilö. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Kajaani, Pohjois-Savo, Sonkajärvi

Haku alkaa:
14.09.2021

Haku päättyy:
28.09.2021