Etsimme asiakasyrityksellemme Hook -ravintolaan keittiötyöntekijää osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työskentelet extraajana työvuorojen sijoittuen pääosin viikonloppuihin ja myös arki-iltoihin, joten tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi alaa opiskelevalle tai lisätyötä etsivälle! Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Ravintola Hook – Siivet, ribsit ja burgerit jo vuodesta 1997! Maittavien ruokien lisäksi voit nauttia monipuolisesta urheilutarjonnasta sekä tärkeimmistä urheilutapahtumista screenien välityksellä. Rento ilmapiiri ja herkulliset herkut vievät mennessään!

Keittiötyöntekijänä työskentelet Hook -ravintolan keittiössä erilaisissa ruuanlaiton ja keittiön ylläpidon tehtävissä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä ja eduksi katsomme alan koulutuksen. Työhön tarttuva asenne ja hyvät tiimityötaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä. Tehtävä edellyttää voimassa olevan hygieniapassin.

Kiinnostuitko?

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.ravintolahook.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
29.12.2022

Haku päättyy:
03.02.2023